Search tags

  • Cider
    https://www.kingswood.cz/varianty
  • Dry
    https://www.kingswood.cz/varianty
  • Homepage
    https://www.kingswood.cz/
  • Hot Cider
    https://www.kingswood.cz/varianty
  • Jak se vyrábí
    https://www.kingswood.cz/vyroba
  • Kingswood
    https://www.kingswood.cz/
  • Kingswood Cider
    https://www.kingswood.cz/varianty
  • Kingswood Dry
    https://www.kingswood.cz/varianty
  • Kingswood Hot Cider
    https://www.kingswood.cz/varianty
  • Kingswood Rosé
    https://www.kingswood.cz/varianty
  • Mapa stránek
    https://www.kingswood.cz/mapa-stranek
  • Novinka
    https://www.kingswood.cz/varianty
  • Podmínky užití stránek
    https://www.kingswood.cz/podminky-uziti-stranek
  • produkty
    https://www.kingswood.cz/varianty
  • Rosé
    https://www.kingswood.cz/varianty
  • Kam na cider
  • Piknikujeme
1

Jak se vyrábí

Cider Kingswood je alkoholický nápoj
z jablek rostoucích výhradně v sadech.

Obsah alkoholu je vyvážených 4,5 %.
Kingswood navíc neobsahuje lepek,
a tak jej mohou pít i celiaci.

Jak se vyrábí
2

Výběr jablek

Ze všeho nejdříve je potřeba vybrat správnou směs jablek, abychom docílili vyvážené chuti.

Výběr jablek
3

Lisování

Jablka se omyjí, rozdrtí
a vylisují na šťávu.

Lisování
4

Koncentrát

Ze šťávy se při řízených teplotách odpaří většina vody a výsledkem je jablečný koncentrát s vysokým obsahem cukru.

Koncentrát
5

Kvašení

V další fázi se cukr v koncentrátu přemění na alkohol prostřednictvím klasického kvašení.

Kvašení
6

Pasterizace & plnění

Nakonec se cider filtruje, pasterizuje a plní do sudů nebo lahví.

Pasterizace & plnění